2015-06-04 09:33:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Túlzásba viszi a munkát

Napi horoszkóp június 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Túlzásba viszi a munkát, holott most semmi érdeke nem fűződik ahhoz, hogy lázasan tevékenykedjen, vagy újabb érdemeket szerezzen a főnökeinél. Ne csodálkozzon azon, ha kollégái közül sokan rossz szemmel nézik a túlbuzgóságát.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A nagy rohanásban talán fel sem tűnik Önnek, hogy mennyi minden megváltozott a lakóhelyén. Új üzletek, új éttermek nyíltak, fedezze fel őket! Ez kikapcsolódásnak sem utolsó, erre pedig most nagy szüksége van.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz áll szemben az Ikrek jegyével. Úgy érzi, hogy a nap 24 órája is kevés lenne ahhoz, hogy kipihenhesse magát. A szervezete kimerülőben van, sokkal többet kellene az egészségével törődnie.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Vannak helyzetek, amikor szembe kell nézni a tényekkel. Szedje össze magát egy kicsit! Jól gondolja át a dolgokat, mielőtt dönt. A halogatás nem jó módszer.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Jupiter helyzete miatt gördülékenyen haladnak az ügyei, könnyedén megoldja a felmerülő problémákat. A munkahelyén sem kell nehézségekre számítania.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Legszívesebben ki sem mozdulna otthonról. Ha teheti, intézze az ügyeit telefonon, vagy interneten keresztül. A munkájával ma nem elégedett, pedig nincs szégyellni valója, jó lenne, ha mindenki olyan szinten látná el a feladatait, mint ön.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nagyon eredményes a munkájában, ne csodálkozzon azon, ha sokan szeretnének tanácsot kérni öntől. Próbálja meghúzni a határt, ha a hivatásáról van szó. A kollégák mellett vannak mások is, akik irigyelni fogják az ön sikereit.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nem mindig könnyű őszintének lenni, és bevallani, hogy egy kicsit talán ön is felelős a problémákért. Persze ez a mostani feladat nem csak az ön ügyetlenségén vagy hozzá nem értésén bukott el, mások is hibáztak ezzel kapcsolatban. Jó hír viszont, hogy még nincs veszve semmi.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nehezen indul a napja, komoly erőfeszítéseket kell tennie annak érdekében, hogy elérje a megfelelő fordulatszámot. A Neptunusz támadja a Nyilas jegyét. Az egész napi sürgés-forgás közben bizonytalan félelmek gyötörhetik, valami kimondatlan, megfogalmazhatatlan érzés kerítheti hatalmába.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Végre elérkezett a lehetőség, hogy a saját dolgaival foglalkozzon. Rendet tehet a polcokon, az íróasztal fiókjában. Befejezheti elmaradt levelezéseit.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nincs kedve ma dolgozni, de ön kötelességtudó, úgyhogy most is rendesen elvégzi a feladatait. Tisztában van azzal, hogy semmit sem lehet halogatni.

Halak: II. 19. - III. 20.
Talán elhamarkodott volt, és ennek is köszönhető a kialakult helyzet. Pihenjen egy kicsit, azután szedje össze magát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: